Wilt u een video laten maken?

Bedrijfsfilm
Het presenteren van uw bedrijf, dienst of product in een film kan erg rendabel zijn. Met een video betrekt en informeert u veel mensen op een snelle en efficiënte manier.

Testimonial
Heeft u zelf een bijzonder project afgerond? Dan is dit een goede manier om daar aandacht voor te vragen. Eenvoudig gezegd is dit een film over de ervaring van de gebruiker van uw product of dienst.

Product video
Dit kan bijvoorbeeld een spectaculaire presentatie zijn van uw nieuwe product waarin alle unieke features voorbij komen. Of een video als gedetailleerde gebruikershandleiding die klanten eenvoudig op hun smartphone af kunnen spelen.

Crowdfunding
Projecten en initiatieven opstarten door middel van crowdfunding kent vele successen. Een video trekt meer aandacht dan een lange tekst en heeft zo meer bereik. Met een goede video vergroot u de kans van slagen.

After movie
Heeft u een beurs, voorstelling of evenement? Dan is het goed om dit te registreren. Zo kunt u bijvoorbeeld de beelden achteraf online verspreiden om zo het bereik van de gebeurtenis te vergroten.

Interne communicatie
Binnen grotere bedrijven en instanties is een goede onderlinge communicatie van belang. Video is daarin efficiënt en snel. Denk hierbij aan Registraties van gebeurtenissen, Online webinars, Instructievideo's en Nieuwsupdates.

Documentaire
Documentaires kunnen op veel verschillende manieren worden ingezet en ook op diverse wijze geld opleveren. Sterke Documentaires raken en houden zo de kijker voor langere tijd verbonden met uw naam en onderwerp.

Teaser
Een teaser-video maakt mensen nieuwsgierig en is daardoor erg geschikt om te publiceren via social media. Dit kan een aankondiging zijn voor een theatervoorstelling of film, maar eventueel ook van uw nieuwe product.

Commercial
Reclamevideo's zijn er in alle soorten en maten. Doorgaans zijn dit high-end producties met een hoge productie-value om een bepaalde sfeer en boodschap zo sterk mogelijk aan de kijker over te brengen. 


Wanneer u mij een e-mail stuurt met informatie over uw project dan neem ik zo snel mogelijk contact met u op. Bij de meeste projecten hoort een kennismakingsgesprek waarin we de details en meest geschikte mogelijkheden kunnen bespreken. Op die manier krijgt u niet alleen een mooi product maar behaalt u vooral ook het gestelde doel.
Voor producenten:

Met mij in het team heb je een partner die betrokken is bij de klant, het project en het eindproduct. Met een brede ervaring aan producties beschik ik als cameraman over een grote variatie aan draaistijlen. Als Zzp'er ben ik bovendien flexibel inzetbaar met vaste halve/hele dag prijzen zonder onverwachtse overuren. HQ: Utrecht stad.

High-end camerawerk (Operator, focuspuller, cam assist, best boy.)
Meercamera registraties (Zowel multi-eng als podium of studio setting.)
Eng. & zelfregisserend cameraman (op locatie.)
Editor (Adobe Premiere / FinalCutPro)


Ik leer altijd graag nieuwe mensen en bedrijven in de branche kennen. Mocht mijn portfolio je aanspreken dan kom ik graag eens op bezoek om kennis te maken.

Terug naar boven